ACUM: Incendiu la o hală în Neamț

0
Foto: Arhiva

O informare de ultimă oră transmisă de ISU Neamț anunță producerea unui incendiu, în jurul orei 21.50, la o hală în Tîrgu Neamț, pe strada Aprodul Purice (zona Humulești).

UPDATE 22.20: Potrivit reprezentanților ISU Neamț, incendiul se manifestă generalizat. Hala are o suprafață de aproximativ 300 mp. În interiorul halei se află și mase plastice. În sprijinul pompierilor de la detașamentul Târgu Neamț se deplasează forțe și mijloace de la detașamentul Piatra-Neamț. Nu sunt victime.

UPDATE 22.30: Din primele informații neoficiale, incendiul a izbucnit la hala de depozitare și procesare a cărnii de porc ce aparține unui tânăr producător local. Vecinii sunt panicați din cauza fumului gros și se tem că flăcările ar putea ajunge și la gospodăriile lor, potrivit ziartarguneamt.ro.

UPDATE 22.40: Cei aflați în zona Târgu Neamț au primit următorul mesaj prin sistemul RO-Alert:

UPDATE 23.30: Incendiul este lichidat, se mai verifica eventualele mici focare. În hală își desfășurau activitatea două societăți comerciale: la parter carmangerie, iar la etaj depozit de materiale, canapele, saltele, mobilier.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului, potrivit ISU Neamț, a fost un mijloc de încălzire nesupravegheat ori supraîncălzit.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate