Acum ești, peste câteva ore…nu se mai știe. Un bărbat din Neamț care efectua lucrări la propria locuință s-a dezechilibrat, a căzut și a murit la spital

1

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Piatra Șoimului a fost preluat de urgență de către un echipaj medical și transportat la spital în curs de resuscitare după ce a căzut de la înălțime. Evenimentul s-a produs în jurul orei 17.32:

09.06.2022, ora 17:32, Piatra Şoimului, pacient sex masculin, 47 ani, diagnostic: politraumatism prin cădere de la înălţime, TCC acut închis, SCR în curs de resuscitare cardiorespiratorie; pacientul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ (transmite SAJ Neamț).

Potrivit IPJ, în timp ce bărbatul în cauză efectua lucrări de amenajare exterioare a locuinței sale din localitatea Piatra Șoimului, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 2 metri. A fost transportat la spital, însă în urma leziunilor suferite, a decedat.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Condoleanțe familiei!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Titi spune

    Spuneți si de ce au trimis ambulanța cu asistent la un caz grav??????? Ca sa nu i ofere nicio șansă, taxiurile mortii, mita sa meargă…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate