(ACUM) Accident rutier cu două victime, în Neamț

0

În urmă cu câteva minute, a avut loc un accident rutier în zona Gării din Orașul Bicaz, Neamț. Potrivit informațiilor preliminare, două autoturisme au fost implicate în coliziune, soldată cu două victime rănite ușor.

Echipajele de intervenție au fost alertate imediat, și în scurt timp au ajuns la locul incidentului pentru a acorda asistență medicală celor implicați. Victimele au fost evaluate și tratate la fața locului de către personalul medical, iar starea lor este una stabilă, cu răni considerate minore.

Circulația în zonă a fost afectată temporar, însă polițiștii rutieri s-au ocupat de gestionarea traficului pentru a evita blocajele și a asigura fluiditatea circulației pe drumul național.

Investigațiile cu privire la cauza accidentului au început deja, iar autoritățile vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs coliziunea.

Acest incident reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în timpul condusului. Încurajăm toți șoferii să fie vigilenți și să conducă în siguranță, având în vedere că o atitudine responsabilă pe șosele poate preveni astfel de accidente și poate proteja viețile tuturor participanților la trafic.

ACTUALIZARE:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate