ACUM: Accident deosebit de GRAV în Cheile Bicazului – Intervin echipele Salvamont

0
imagine ilustrativă

UPDATE 2 ISU Neamț: Elicopterul SMURD a preluat victima în stare de inconștiență și o va transporta la UPU Târgu Mureș.

UPDATE 1: „La ora 11:25, prin apel la 112 a fost anunțat faptul că o persoană a fost lovită de o piatră într-o zonă greu accesibilă din Cheile Bicazului.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Salvamont Neamț și Harghita, SVSU Bicaz Chei, SAJ Bicaz și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM).
Primele informații primite au transmis faptul că persoana este în state de inconștiență, astfel fiind solicitat și un elicopter SMURD.
Forțele de intervenție au acționat pentru coborârea unui bărbat pentru a putea fi preluat de echipajul SMURD TIM în vederea transportului la elicopter
.”, transmite ISU Neamț.

Știre inițială: În aceste momente, membrii Salvamont derulează o misiune contracronometru. Din primele informații se pare că un accident grav s-a produs in zona Piatra Altarului – Cheile Bicazului, unde o persoană a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis.

Intervine o echipa de prim răspuns Salvamont Harghita din Baza Salvamont Lacul Roșu. A fost redirecționată și echipa suport Salvamont Neamț care se deplasează în vederea evacuării traumatismului de membru inferior din Ceahlău. Spre zona se deplasează si un echipaj cu medic de la SMURD Neamt.”, transmit reprezentanții Salvamont.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate