Acum – 15 violuri în cercetare în Neamț

4

Conform datelor oficiale obținute de la IPJ Neamț, la această oră se află în cercetare penală 15 cazuri de viol, tentativă de viol sau acte sexuale asociate infracțiunii de viol.

În zona Roman sunt în cercetare 4 astfel de cazuri, zona secției de poliție Bicaz 3, un caz la Costișa, unul la Mărgineni, zona Piatra-Neamț un caz și așa mai departe.

Comparativ cu alte zone din țară stăm bine la acest capitol, dar îngrijorător este faptul că tot statistica ne spune că doar unul din câteva zeci de astfel de cazuri ajunge să fie cercetat penal, victimele nedepunând plângere din diverse motive. Asta înseamnă că, din păcate, multe femei, majoritatea tinere sunt abuzate sexual în județul Neamț, dar acest subiect este unul tabu. În școlile din Neamț educația sexuală și civică lipsește cu desăvârșire, ca să nu mai spunem că în mediul rural educația sexuală în școlile din Neamț este interzisă de Biserica.

Mulțumim Poliției Neamț pentru efortul de a centraliza aceste date din tot județul la cererea publicație noastre.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. marius spune

  dl ioan stai jos
  ai nota 4 la aceasta lectie

 2. Ion vodă cel viteaz spune

  Ce amestec are biserica ortidoxa romana mai ………nene sa nu fiu nevoit sa-ti spun altfel. Ce ar trebui sa faca preotii sa indemne la violenta in amvon mai neterminatule mare este gradina ta Doamne.

  ADMIN: https://www.ziarpiatraneamt.ro/optionalul-educatie-pentru-sanatate-predat-la-o-scoala-din-neamt-starnit-indignarea-bisericii

 3. Militaru Vasilică spune

  Ce să știe bieții ortodocși dacă este proslăvit Avraam, tatăl credinței care s-a căsătorit cu sora vitregă Sara, având același tată, Terah? Să vă mai spun că Biblia consemnează două episoade în care Avram își vinde soția – soră contra unor sume de bani, slugi și turme de animale. Astăzi, Avraam – tatăl credinței ar fi arestat și condamnat pentru incest și proxenetism. Creștinismul este un vis frumos nepus încă în practică.

 4. Ioan B. spune

  Multumim Bisericii Ortodoxe ca ne tine cu mintea curata si creierul neted.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate