Actorul Cornel Nicoara – mesaj pentru gazetari

7

Domnul Nicoară Cornel, actor și fost director al Teatrului Tineretului, a postat pe pagina de Facebook …

De câteva zile ziarele sunt mesaj-nicoara,,sincer preocupate” de faptul că actorul Valentin Uritescu mai are puţine zile de trăit. Acum o oră am vorbit cu el şi cu soţia sa Vali la telefon, ERAU INDIGNAŢI de porcăriile din presă. Venea de la tipografie unde a dat bun de tipar pentru cea de a treia carte a sa, porcăria asta cu iminenta sa moarte a reuşit să îngrijoreze pe toată lumea ,,am primit telefon de la rudele şi prietenii mei din Vinerea, comuna sa natală, şi am fost întrebat: ,,Ce faci mă Vali, mori şi noi nu ştim nimic?”
Îi rog şi pe gazetarii din Piatra Neamţ să înceteze în a cita din presa de doi lei !

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Vasile Cojocaru spune

  Respect Cornel Nicoara !

 2. Mihai Croitoriu spune

  Nu mor caii cand vor cainii.

 3. Dumitru Lamatic spune

  MAESTRE .Presa ca si Natia .

 4. olga apetrei spune

  Sint intru totul d’acord cu d-stra D-nul NICOARA ca ceia ce fac ziaristi e o porcarie de doi bani…Striga-n gura mare tot felul de aberatii pt publicitate (vezi doamne sint credibili) si apoi dau dezmintiri!!!Pt mine locuitor de P.NEAMT sinteti in egala masura amindoi actorii preferatii mei..;Eram tinara cind VAL URITESCU a jucat la P.N

 5. legio spune

  Maestre te contrazic , in PN nu sant gazetari ca de altfel in toata Romania ,sant numai niste carpe cu care politicienii se sterg in dos , sant numai niste mani pulatori ordinari ,care ar trebui linsati mai ceva decat criminalii.

 6. Magdalena Maria spune

  Halal presa! De noi cei ce protestam in fata teatrului Duminica de 20 de saptamani in coce inpotriva defrisarilor si clasei politice al naibi ca nu zic nimic dar pe saracul om il ingroapa inainte de ai veni vremea de la Bunutul …cata manipulare …pe noi nu ne vedeti sau nu vreti sau nu va pasa sau vi s.a interzis …Huuuuuu …presa ….Huuuu TV…!!! grija asta o aveti …nu ca se vinde tara asta ,,saraca” -bogata …si ramanem fara ea si fara viitor pentru copii copiilor nostri …dar ce va pasa voua …tradatorilor …mai bine sa dezinformati ca doar ce ?…cui pasa ? …noua o mana de oameni ! Romani ce inca mai simtiti ca va curge in vene purul sange de Roman …cat mai rabdati …cat va mai poate sufletul indura nedreptatea ce ni se face …eu stiu ca intr.o zi ve.ti fi alaturi de noi frati vostri …CE VREM NOI E SI PENTRU VOI !

 7. Manoliu Sorin spune

  Halal presa! Oare se mai face ceva cu cap si simt de răspundere în țara asta? Noi oameni întregi la cap si trup să ne dea Dumnezeu putere să facem ce trebuie pe unde călcăm si facem umbră pământului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate