Activitati sportive la Savinesti in programul Scoala Altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun

0

În data de 09.04.2014 elevii Școalii Gimnaziale ,,I. Gervescu” Săvinești coordonați de către domnul director adjunct profesor Socol Valeriu, domnul profesor Dumitrache Relu și domnul profesor Corneliu Popa s-au adunat în incinta parcului din comuna Săvinești pentru a fi protagoniștii competițiilor sportive organizate în cadrul Programului ,,Școala altfel-Să știi mai multe, să fii mai bun”. La startul acestor activități s-au aliniat un numar de 340 de elevi din învățământul primar și gimnazial care au participt la concursul de desen pe asfalt, cros pe categorii de vârstă și campionatul de fotbal. De remarcat este faptul că profesorii Școlii Gimnaziale ,,I. Gervescu” Savinești au participat la competitia de cros. La finalul activităților elevii și profesorii au primit diplome din partea organizatorilor și ropote de aplauze din partea părinților care i-au încurajat în permanență.
Activitatea s-a dovedit a fi benefică pentru elevi și din acest motiv se va repeta în data de 01.06. 2014 tot în comuna Săvinești unde vor fi invitate și alte scoli din județul Neamț în cadrul Proiectului județean ,,Sport și Loisir”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate