Activități preventive desfășurate în zona portului Bicaz

0

La data de 10 august a.c., polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, cei din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț, alături de  jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și de specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț au desfășurat o activitate de prevenire a faptelor antisociale, de menținere a unui climat de ordine și liniștii publice în Portul Bicaz și la operatorii economici din această zonă.

Cu această ocazie operatorii economici au fost instruiți cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la comercializarea băuturilor alcoolice și a produselor din tutun către minori.

Turiștilor prezenți în zona Bicaz le-au fost distribuite pliante informative referitor la prevenirea furturilor din auto sau locuințe.

Totodată polițiștii, jandarmii și specialiștii antidrog au discutat cu cei prezenți despre consecințele  consumului de băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

Forțele de ordine vor continua acțiunile în zonele cu aflux mare de persoane, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a celorlalte fapte care contravin ordinii și liniștii publice.

***

Totodată, la data de 9 august a.s., polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară Neamț au desfășurat activități preventive în municipiul Roman, la Fundația Episcop Melchisedec.

Activitățile au avut drept scop prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicați minori, conștientizare importanței respectării regulilor de circulație, precum și prevenirea faptelor cu violență și a bullying-ului în rândul acestora.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate