Activităti organizate de I.P.J. Neamt cu ocazia Zilei Internationale a Copilului

0

Miercuri, 1 iunie 2011, Inspectoratul de Politie al Judetului Neamt împreună cu Agentia Natională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău, Primăria Piatra Neamt, Inspectoratul Scolar Judetean si Consiliul Judetean al Elevilor organizează două activităti pentru copiii defavorizati, asistati în centre specializate din municipiul Piatra Neamt.

Astfel, începând cu ora 10.00, la Centrul „Casa Castani”, din Piatra Neamt, cei 30 de prescolari vor primi din partea voluntarilor Compartimentului de Analiză si Prevenire a Criminalitătii Neamt si din partea reprezentantilor Consiliului Judetean al Elevilor cadouri constând în jucării si dulciuri din partea Agentiei Nationale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău. Copiii vor viziona proiectii pe teme preventive specifice vârstei.

De la ora 14.00, la Centrul de Sprijin si Asistentă Specializată pentru Copii, din Piatra Neamt, Compartimentul de Analiză si Prevenire a Criminalitătii Neamt organizează un concurs tip întrebări – răspuns, pe teme de prevenire, un concurs de desene cu tematică antiinfractională si o competitie sportivă. Câstigătorii concursurilor vor primi din partea organizatorilor, diplome, cadouri si dulciuri.

Stiri Neamt

 


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate