Activități desfășurate de polițiștii din Neamț în rândul elevilor

0

În perioada 4-8 decembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Scolara, Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și lucrători din cadrul A.N.I.T.P. au desfășurat aproximativ 40 de activități informativ-preventive la unitățile școlare din Răucești, Mărgineni, Farcașa, Poiana-Teiului, Ceahlău, Grințieș și Piatra-Neamț.

Polițiștii de siguranță școlară le-au vorbit elevilor despre faptele cu violență, portul obiectelor periculoase și consecințele legale ale faptelor lor.

Totodată, aceștia le-au prezentat aspecte legate de conștientizarea minorilor cu privire la măsurile ce trebuie luate pentru a nu deveni victime ale traficului de persoane precum și efectele consumului de substanțe interzise.

Polițiștii de prevenire și cei de rutieră au adus în prim-plan siguranța elevilor, atât la școală cât și pe drumurile publice, ținând cont de apropierea vacanței de iarnă, scopul fiind creșterea gradului de siguranță al elevilor.

Activitățile de prevenire vor continua și în celelalte unități de învățământ din județul Neamț.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate