Activități de menținere a ordinii și siguranței de „Ziua Marinei”

0

15 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, şi, în special de la Postul de Jandarmi Montan Bicaz, vor desfăşura în perioada 15 – 16.08.2015 activităţi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice la manifestările cultural artistice prilejuite de Sărbătorirea „Zilei Marinei”.
Fiind unul dintre cele mai importante evenimente la nivelul jud. Neamţ se aşteaptă participarea unui număr important de localnici, dar şi a foarte mulţi turişti.jandarmi (1)
Având ca principală zonă de competenţă zonele de agrement Izvorul Muntelui, Port Bicaz şi pe traseele turistice din Parcul Naţional Ceahlău, efectivele Postului de Jandarmi Montan vor acţiona pentru descurajarea şi constatarea faptelor contravenţionale şi a infracţiunilor, urmând să ia măsurile legale împotriva celor care încalcă normele de convieţuire socială.
Adresăm turiştilor rugămintea de a respecta o serie de măsuri pentru a se putea desfăşura în bună ordine această activitate:
1) să aibă grijă de bunurile personale pentru a nu cădea victimă celor certaţi cu legea;
2) dacă au probleme să ceară sprijinul forţelor de ordine (tel. 112 sau 0233/253081- Postul de Jandarmi Montan Bicaz);
3) dacă sunt cu autovehiculele proprietate personală să nu blocheze căile de acces;

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate