Acțiuni pentru siguranța cetățenilor/8 persoane amprentate și alte 4 conduse la sediul Poliției (IMAGINI/NEAMȚ)

0

La data de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău și al polițiștilor din cadrul Biroului Protecția Animalelor Neamț, în colaborare cu DAS Primăria Roman au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor comise cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului și persoanei dar si pentru identificarea persoanelor care locuiesc fără forme legale, pe raza municipiului Roman.

Pe timpul desfășurării acțiunii au fost efectuate verificări cu privire la 45 de imobile, fiind legitimate 149 de persoane.

Pentru neregulile constate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale.

Față de 2 persoane depistate conducând sub influența alcoolului a fost luată măsura reținerii permiselor de conducere.

8 persoane au fost amprentate și 4 persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor în mai multe dosare penale sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni contra persoanei dar și a patrimoniului.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate