Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor silvice, a celor rutiere și a faptelor cu violență – sancțiuni în valoare de aproximativ 8000 de lei, 2 permise reținute

0

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere, a celor contra patrimoniului și pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor silvice.

Pe timpul desfășurării acțiunilor polițiștii au aplicat un număr de 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere.

***

La aceeași dată, în intervalul orar 14:00-16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Târgu-Neamț au acționat în localitatea Pipirig pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a faptelor cu violență.

Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat un număr de 24 de sancțiuni contravenționale.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate