Acțiuni pe linia verificării modului în care se respectă normele referitoare la transportul, prelucrarea şi depozitarea materialelor lemnoase

0

În perioada 30-31 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică- Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Silvice Neamț au acționat pe linia prevenirii și combaterii infracționalității silvice.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat verificări la 2 operatori economici, care au ca obiect de activitate exploatarea, transportul, debitarea și comercializarea materialului lemnos.

În cadrul acțiunii un operator economic a fost sancționat contravențional, cu amendă, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, fiind confiscată valoric cantitatea de aproximativ 86 m.c. material lemnos și fizic cantitatea de aproximativ 6,5 m.c. material lemnos.

Totodată, pe parcursul desfășurării acțiunii polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals informatic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate