Acțiuni în sistem integrat ale IPJ Neamt

1În ziua de 31.03.2012, lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț împreună cu cei din cadrul Inspectoratului Județean de jandarmi Neamț și ai Polițiilor Locale, au acționat în sistem integrat, pe raza județului Neamț, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în vedere  prevenirii activităților infracționale și creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

Cu această ocazie au fost identificați 6 autori ai unor infracțiuni la regimul circulației rutiere și judiciare, au fost aplicate un număr de 241 de contravenții, în valoare totală de 47915 lei și au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 21700 lei.

Exemplificăm:

La data de 31.03.2012, în jurul orelor 13.30 a fost identificată în trafic pe raza comunei Bicazu Ardelean, județul Neamț, autoutilitara condusă de B. Jozsef- Zoltan, de 32 ani, din Bicaz Chei care transporta cantitatea de 17,963 mc lemn rotund rășinoase fără a avea documente de transport pentru masa lemnoasă. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 3000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Bicaz. La data de 31.03.2012 orele 20.30, lucrătorii din cadrul Politiei orașului Târgu Neamț au depistat pe strada Romana din aceeași localitate pe numitul F. Cristinel, de 31 ani din comuna Vânători, județul Neamț care poseda Mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Tg. Neamț pentru săvârșirea infracțiunii de furt pentru o perioadă de 1 an închisoare. Cel in cauza a fost depus în arestul IPJ Neamț.

Acțiuni de acest fel vor fi desfășurate și în cursul zilei de astăzi, 01 aprilie 2012.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. legea.legea spune

    Cel in cauza a fost depus în arestul IPJ Neamț.cum naiba a fost ,,depus,,?prin posta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate