Acțiuni de ecologizare în comuna Girov, cu implicarea primăriei, ONG-urilor și voluntarilor

4

Sâmbătă, 24 septembrie, primăria comunei Girov, împreună cu Asociația „Let’s do it Romania!”, școala gimnazială „Gh. Dumitreasa” din Girov și Centrul Cultural Girov, a organizat cu sprijinul voluntarilor o activitate de ecologizare în cadrul evenimentului „Ziua Curățeniei Naționale”. Această acțiune s-a desfășurat la nivel național, la inițiativa  Asociației „Let’s do it Romania!” în colaborare cu Ministerul Mediului, Agenția pentru Protecția Mediului, Garda Națională de Mediu, Romsilva și are ca obiectiv mobilizarea cetățenilor ca voluntari pentru curățenia și ecologizarea localităților, cursurilor de apă, pădurilor și traseelor montane.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Daniel spune

  Daca FlorinG ar fi fost acolo, ar fi vazut ca toti au dat o mana de ajutor, profesori, oficialitati… !
  Iar daca populatia ar fi mai responsabila in ceea ce priveste curatenia, nu ar mai fi nevoie de astfel de actiuni de amploare !
  Dar toata lumea arunca ce vrea si unde vrea…
  Toti puteau sa participe si nu sa comenteze apoi uitandu-se cu atentie la poze !😊

 2. Ivan spune

  Wow!
  Transmiteti-i noului primar de Girov, cã Turturesti este singurul sat aflat la 5 km de Piatra Neamt care nu are: asfalt, canalizare, apa curenta (abia acum se câcâie sa rezolve), iluminat stradal corespunzator, dispensar medical. Si abia mai apoi sa faca ecologizare prin comuna!!
  Rusine pt. clasa poltica din Neamt pt. toate nerealizarile, si pt. ca ne scot ochii in acest mod!
  Sunt fonduri europene neaccesate, iar infrastructura este praf!

  1. ioan spune

   Crezi ca este de vina doar actualul primar?

 3. FlorinG spune

  M-am uitat cu atentie la poze si am observat ca toti adultii, si oficialii stau cu mainile in buzunare. Mesajul este clar. Copii munciti, ca noi suntem prea pretiosi sa punem mana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate