Acțiuni cu efective mărite în Piatra-Neamț și Bicaz – peste 300 de persoane legitimate și aproape 200 de vehicule verificate

0

În perioada 13-16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț au acționat în municipiul Piatra-Neamț, pentru prevenirea faptelor antisociale și depistarea conducătorilor auto ce pun în pericol siguranța traficului rutier.

Forțele de intervenție au legitimat peste 320 de persoane și au verificat peste 190 de vehicule, efectuând aproximativ 60 de testări pentru depistarea conducătorilor auto ce conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 258 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, pe timpul desfășurării infracțiunii au fost constatate 3 infracțiuni, fiind întocmite dosare penale.

***

La data de 17 iulie a.c., în intervalul orar 16:00-22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, Poliției orașului Bicaz și Serviciului Rutier Neamț au acționat pentru prevenirea şi combaterea unor situaţii de risc, în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza comunelor Poiana Teiului, Farcaşa şi Borca.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, 11 dintre acestea la O.U.G. 195/2002 și 2 la alte acte normative.

Totodată, polițiștii au retras un certificat de înmatriculare și au reținut un permis de conducere și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate