Acțiuni ale polițiștilor nemțeni, pentru reducerea riscului rutier

0

În perioada 20-26 martie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat, pe principalele drumuri din județ, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 550 de sancţiuni contravenţionale, 362 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute 56 de permise de conducere.
Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice, 3 dintre acestea privind conducerea sub influența alcoolului și o infracțiune privind conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate