Acţiuni ale Poliţiei Rutiere Neamţ – 31 iulie

0

În cadrul Programului de reducere a accidentelor rutiere pe DN 2, poliţistii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat, în ziua de 31 iulie, pe DN 2 – E 85, pe linia combaterii excesului de viteză.
Poliţistii rutieri au aplicat 85 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 6100 lei, din care 64 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum parcurs. Exemplu: A fost depistat M. Dragos, de 31 de ani, din municipiul Iași care conducea o motocicletă, pe DN 2 – E 85, în afara localității, cu viteza de 163 km/h, stabilită și înregistrată de aparatul radar. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 540 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.
În perioada 26 iulie – 1 august a.c., poliţistii Serviciului Rutier Neamţ, în colaborare cu reprezentanții R.A.R. și A.R.R. Neamț, au acţionat pe linia verificării autovehiculelor destinate transportului rutier de persoane, în cadrul campaniei preventive “BUS”, activitate coordonată de Organizaţia Poliţiilor Rutiere Europene (Tispol). Pe parcursul acţiunilor, au fost verificate 180 de autovehicule destinate transportului rutier de persoane, atât înmatriculate în Romania, cât și în alte state, fiind aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulației rutiere, după cum urmează: 32 de sancţiuni pentru depăsirea vitezei legale, 27 de sancţiuni pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 11 sancţiuni pentru nereguli constatate în documente, 7 sancţiuni pentru defecţiuni tehnice si 55 alte abateri. Au fost reţinute 4 permise de conducere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate