Actiuni ale Politiei in Piatra Neamt

0

În data de 04 martie 2011, politisti din cadrul Serviciului Rutier si Serviciului de Ordine Publică au actionat pe linia combaterii excesului de viteză, pe drumurile din zona Piatra Neamt. În cadrul actiunii au fost aplicate 86 de sanctiuni contraventionale, în valoare de 9.490 de lei, din care 70 de sanctiuni au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost retinute 3 permise de conducere: 1 pentru depăsire neregulamentară si 2 pentru depăsirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum parcurs.

În data de 5 martie, politistii Serviciului Rutier Neamt si ai Politiei orasului Tg. Neamt si Posturilor de Politie din comunele arondate acestei subunităti au actionat pentru combaterea indisciplinei pietonilor, în zona Tg. Neamt. În cadrul actiunii au fost aplicate 99 de sanctiuni contraventionale, fiind amendati 55 de pietoni pentru traversare neregulamentară.

În noaptea de 04/05 martie, politisti din cadrul Politiei orasului Bicaz si jandarmi au actionat în orasul Bicaz pentru asigurarea unui climat de ordine si sigurantă publică si pentru prevenirea si combaterea infractionalitătii stradale. În cadrul actiunii au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, în valoare totală de 434 de lei, din care 3 sanctiuni la Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de încălcare a unor norme de convietuire socială, a ordinii si linistii publice si 3 sanctiuni la Codul Rutier.

În ziua de 5 martie, politistii Politiei orasului Roznov au actionat, pe raza de competentă, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale de comert si pentru păstrarea unui climat de siguranță în oborul Roznov. În cadrul actiunii au fost aplicate 22 de sanctiuni contraventionale, în valoare totală de 4.800 de lei, din care 7 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei împotriva unor activităti comerciale ilicite, 9 la Codul Rutier, 3 la H.G. nr. 984/2005 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor si 3 la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

Exemplu: A fost identificat B. Daniel, de 31 de ani, din comuna Săvinesti, judetul Neamt, care transporta, în vederea comercializării, o cabalină neidentificată și neînregistrată, fără documente sanitar-veterinare, conform legislatiei în vigoare. A fost sanctionat contraventional conform prevederilor H.G. nr. 984/2005.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate