Acţiunea de impădurire „DE LA RĂDĂCINĂ”

2

Joi, 26 aprilie, Asociaţia Sens Civic a desfasurat în parteneriat cu Directia Silvica Neamt, prin Ocolul Silvic Brateş, actiunea de împadurire intitulată “De la radacină”, eveniment prilejuit de “luna pădurii”.

La eveniment au participat peste 50 de voluntari ASC, între care mentionam elevi de la Colegiul Tehnic de Transporturi şi de la Colegiul National de Informatica, precum şi elevi de la Şcoala din Pangaraţi ce au fost coordonaţi de lucratori ai Ocolului Silvic Brates.

S-au plantat 5000 de puieţi, pe o suprafata de un hectar cu pronunţate fenomene de eroziune, pusă la dispoziţie pentru împadurire de către Primaria Pangaraţi, prin primarul Petrică Bordea. Voluntarii Asociaţiei Sens Civic, împreuna cu personalul Ocolului Silvic Brateş au plantat 2500 de salcâmi, 1000 de molizi, 1000 de paltini şi 500 de goruni. M-am bucurat de participarea tinerilor la acţiune, şi ii astept şi cu alte ocazii”  a declarat inginerul silvic Paul Ritan, şef Ocol Brateş.

„Multumim mass-mediei pentru promovarea evenimetului, precum şi voluntarilor care ni s-au alaturat, iar la urmatoarea acţiune care va avea loc pe data de 12 mai 2012 în cadrul campaniei “Let’s do it România”  sperăm ca prezenţa să fie mai numeroasă, şi locuitorii oraşului Piatra Neamt sa fie mai receptivi la acţiunile de voluntariat.„, a declarat Andrei Carabelea, preşedinte ASC.

Pentru alte informatii puteţi vizita pagina de facebook http://www.facebook.com/Asociatia.Sens.Civic, precum si http://www.senscivic.wordpress.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. dracon spune

    Impaduriti, plantati voluntarilor, ca sa aiba ce taia Stefan si Tarata sau urmasii lor,asta seamana cu vorba aceia,,boii ara si caii mananca”

  2. Bufnita de Neamt spune

    50 de voluntari? In aceasta fotografie vad ddoar 35, cu tot cu fotograf. Restul de pana la 50 unde sunt? S-au dus cu totii la cules ciuperci de primavara?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate