Actiune pentru depistarea persoanelor urmărite

0

În data de 22 martie, politistii Compartimentului „Urmăriri”, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Neamt au actionat pentru punerea în executarea a mandatelor cu pedeapsa închisorii si pentru depistarea persoanelor urmărite.

În cadrul actiunii a fost depistat N. Dumitru, de 30 de ani, din comuna Săvinesti, judetul Neamt, care era dat în urmărire, deoarece se sustrăgea de la executarea unui mandat cu pedeapsa închisorii de 1 an si 4 luni pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei.În fapt, în mai 2009, acesta a fost depistat de politisti în timp ce conducea, pe o stradă din comuna Săvinesti, judetul Neamt, un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost încarcerat în Arestul I.P.J. Neamt.

De asemenea, a fost depistat B. Vasile, de 32 de ani, din Piatra Neamt, care poseda un mandat cu pedeapsa închisorii de 3 ani pentru comiterea infractiunii de falsificare si punere în circulatie de bancnote false. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Actiune pentru depistarea persoanelor urmărite

Stiri Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate