Actiune în Piatra Neamt si comunele Dumbrava Rosie si Săvinesti

0

În dimineata de 17 decembrie, între orele 05.30 – 12.00, în municipiul Piatra Neamt si comunele Dumbrava Rosie și Săvinești s-a desfăsurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor de natură penale sau contraventională, care pot aduce atingere climatului de ordine si sigurantă publică. La actiune au participat politisti din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt, Posturilor de Politie Dumbrava Rosie si Săvinesti, luptători ai Serviciului pentru Interventii Rapide Neamt, precum si lucrători ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi. În cadrul actiunii au fost legitimate 292 de persoane si au fost controlate 217 autoturisme. Au fost aplicate 78 de sanctiuni contraventionale, în valoare totală de 5.870 de lei, din care: 55 la Codul Rutier, 21 la O.U.G. nr. 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetătenilor români si 2 la Legea nr. 61/1991.

Pe linie de politie rutieră, au fost efectuate 146 de testări cu aparatul etilotest, au fost retinute 4 permise de conducere (3 pentru consum de alcool si 1 pentru neoprire la semnal) si au fost retrase 9 certificate de înmatriculare si 2 plăcute de înmatriculare. În cadrul actiunii au fost efectuate 2 perchezitii, la domiciliul unei femei, în vârstă de 27 de ani, din comuna Dumbrava Rosie si la domiciliul unui bărbat în vârstă de 26 de ani, din Piatra Neamt, ocazie cu care au fost găsite 9.300 de bucăti petarde. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunii de detinere ilegală de obiecte pirotehnice. De asemenea, politistii i-au depistat pe M. Alexandru, de 20 ani, I. Gabriel, de 18 ani, T. Adrian, de 19 ani si M. Constantin, de 18 ani, toti din comuna Săvinesti, care au sustras din interiorul unei firme, din comuna Săvinesti, 40 kg cablu electric, prejudiciul fiind de 660 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate