Acțiune cu efective mărite în Neamț: un bărbat de 31 de ani, identificat de Poliție în flagrant (IMAGINI)

1

La data de 20 februarie a.c., în intervalul orar 20:00-00:00, polițiștii din  cadrul Poliției municipiului Roman au acționat în baza planului propriu de acţiune, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale.

Acțiunea cu efective mărite a vizat, zona barurilor și a sălilor de jocuri din municipiul Roman, fiind efectuate controale pe linia combaterii infracţiunilor cu violenţă.

Polițiștii au legitimate 61 de persoane, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 3.600 de ron.

Cu această ocazie, în incinta unui bar din municipiul Roman, a fost identificat, în flagrant, un bărbat de 31 de ani, care avea asupra sa, în buzunarul interior al gecii, un obiect tăietor înțepător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, obiectul găsit fiind ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Dr. Gheorghe Plesea spune

    Vax politie, eu am mereu in masina sau la mine un obiect tăietor , înțepător…….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate