Acțiune amplă a polițiștilor pe Lacul de Acumulare Izvorul Muntelui – peste 50 de sancțiuni aplicate (FOTO)

0

În perioada 22 – 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură – Serviciul Regional Moldova, Oficiului de Căpitănie Bicaz și Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Neamț, au acționat pe luciul de apă al Lacului de Acumulare Izvorul Muntelui Bicaz, în vederea protejării fondului piscicol național, prin descurajarea pescuitului în zonele și perioadele supuse prohibiție.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale prevăzute de O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, în valoare totală de 6.600 de lei.

Pentru nerespectarea prevederilor legale, au fost reținute 3 permise de pescuit.

În acest context, polițiștii atrag atenția asupra importanței respectării măsurilor de prohibiție pentru pescuitul în scopul recreativ/sportiv al speciilor de pești în habitatele piscicole naturale până la data de 7 iunie 2021, inclusiv.  

Sursa: IPJ Neamț   

        

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate