Actiune a Serviciului Rutier pentru combaterea excesului de viteză

0

Politistii Serviciului Rutier si ai Serviciului de Ordine Publică Neamt au actionat, în data de 29 aprilie, pe drumurile publice din judetul Neamt, pentru combaterea excesului de viteză.

În cadrul actiunii au fost aplicate 157 de sanctiuni contraventionale, în valoare totală de 19.829 de lei, din care 122 pentru încălcarea regimului legal de viteză. 5 conducători auto au încălcat normele rutiere ce au atras măsura complementară a retinerii permisului de conducere, 1 pentru depăsire neregulamentară, iar 4 pentru depăsirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum parcurs.

Având în vedere că viteza excesivă sau neadaptată la conditiile de drum este una dintre cauzele generatoare de accidente, politistii recomandă soferilor să adopte o conduită preventivă în trafic, prin respectarea limitelor de viteză si prin efectuarea depăsirii, numai după o asigurare corespunzătoare, astfel încât o astfel de manevră să se efectueze în conditii de sigurantă. O conduită preventivă în trafic poate salva vieti sau poate evita vătămări ale integritătii corporale!

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate