Acţiune a Serviciului de Ordine Publică Neamţ, în municipiul Roman, pentru prevenirea infracţionalităţii stradale

0

În ziua de 20 august, între orele 18.00 – 00.00, în municipiul Roman, Serviciul de Ordine Publică Neamţ a organizat o acţiune pe linia prevenirii infracţionalităţii stradale, la care au participat poliţistii Serviciului de Ordine Publică si ai Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban Roman, precum si lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.
Au fost legitimate 89 de persoane, 16 dintre acestea fiind atenţionate, au fost verificate 18 unităţi de alimentaţie publică si controlate 6 autoturisme, fiind aplanate 5 stări conflictuale. În cadrul acţiunii au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1720 de lei, din care 12 sancţiuni la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea
faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii si linistii publice, 1 sancţiune la Codul Rutier si 4 la O.U.G. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, resedinţa si actele de identitate ale cetăţenilor români.
Exemple:
Au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu câte 200 de lei, conform Legii
nr. 61/1991, P. Gelu, de 33 ani și B. Adrian, de 47 ani, ambii din Roman, care au provocat scandal pe str. Avram Iancu din Roman, lovindu-se reciproc și tulburând liniștea publică.
A fost depistată M. Ana, de 46 ani, din Roman, care apela la mila publicului.
Femeia a fost sancționată, cu 100 lei amendă, conform, Legii 61/1991.
A fost depistat C. Neculai, de 41 ani, din comuna Bahna, judeţul Neamt, care consuma băuturi alcoolice, pe str. Sucedava, iar la solicitarea poliţistilor a refuzat să dea relații cu privire la identitate sa. A fost sancționat cu amendă, în valoare de 100 lei conform Legii 61/1991.
A fost sancţionat, cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991, M. Marius, de 23 de ani, din Roman, care a adresat unei persoane, injurii și cuvinte vulgare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate