Acorduri de cooperare între Consiliul Județean Neamț și cinci raioane din Republica Moldova

0

La Consiliul Județean Neamț s-a desfăşurat astăzi, 27 martie, când se împlinesc 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România o masă rotundă, la care au participat reprezentanții instituției și autorități din cinci raioane din Republica Moldova (Anenii Noi, Criuleni, Dondușeni, Telenești și Ungheni).
Evenimentul, a fost unul de suflet, într-o zi de mare însemnătate, iar discuțiile purtate între oficialii județului Neamț și musafirii din Republica Moldova au întărit relaţiile de prietenie şi frăţie

„M-am bucurat să aud mesajele membrilor delegațiilor de peste Prut, mesaje încărcate de emoție, de dorința de a nu fi dezbinați și de a avea idealuri comune! ​Ca președinte al Consiliului Județean Neamț le-am transmis și dorința noastră de a fi mereu împreună, pentru că toți suntem români, și de a ne bucura de valorile tradiționale!”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

După masa rotundă, între Consiliul Județean Neamț și cele cinci raioane din Republica Moldova s-au semnat acorduri de cooperare.
Ceremonia a avut loc la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț, unde oaspeții din Moldova au putut viziona și spectacolul folcloric „Un veac al României Mari“.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate