Acorduri de cooperare între Consiliul Județean Neamț și cinci raioane din Republica Moldova

La Consiliul Județean Neamț s-a desfăşurat astăzi, 27 martie, când se împlinesc 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România o masă rotundă, la care au participat reprezentanții instituției și autorități din cinci raioane din Republica Moldova (Anenii Noi, Criuleni, Dondușeni, Telenești și Ungheni).
Evenimentul, a fost unul de suflet, într-o zi de mare însemnătate, iar discuțiile purtate între oficialii județului Neamț și musafirii din Republica Moldova au întărit relaţiile de prietenie şi frăţie

„M-am bucurat să aud mesajele membrilor delegațiilor de peste Prut, mesaje încărcate de emoție, de dorința de a nu fi dezbinați și de a avea idealuri comune! ​Ca președinte al Consiliului Județean Neamț le-am transmis și dorința noastră de a fi mereu împreună, pentru că toți suntem români, și de a ne bucura de valorile tradiționale!”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

După masa rotundă, între Consiliul Județean Neamț și cele cinci raioane din Republica Moldova s-au semnat acorduri de cooperare.
Ceremonia a avut loc la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț, unde oaspeții din Moldova au putut viziona și spectacolul folcloric „Un veac al României Mari“.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate