Acolo unde nu se avântă nici zmeii – sub pasajul de la Unic

2

Sunt locuri în Piatra-Neamț unde nici poliția nu prea intră noaptea. Una dintre aceste zone este cea de sub pasajul de la Unic. Aici se adună boschetarii noaptea iar ziua își împart prada hoții sau tâlharii minori. Tot această zonă este folosită pentru tranzitarea centrului de către cei care nu vor să se întâlnească cu poliția sau cu victimele infracțiunilor pe care tocmai le-au comis.
Închiderea accesului pe scări în această zonă ar îngreuna puțin libertatea de mișcare și posibilitatea de ascundere pentru unele elemente antisociale din municipiul Piatra-Neamț. Poate se gândește cineva la această variantă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. gigi spune

    Cine-i spune Cetate?!

  2. MILAN spune

    DA NU mai BINE sa puna niste STRAJERI ! ca tot spun unii orasului acestuia Cetate ,sa punem si Straji ca pe vremea lui Fanica cel Mare .sa stea cu cate o torta in mana si cand se apropie Elementele Anti Sociale sa ceara Parola ,daca Nu sa traga cu Arbaleta dupa Ei ..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate