Acer și-a prezentat noile laptopuri de gaming

0

Acer și-a reînnoit linia de laptopuri pentru gaming cu noi modele din seriile Predator și Nitro. Acestea includ un abonament de o lună la Xbox Game Pass și au fost actualizate cu cele mai recente generații de procesoare de la Intel și AMD și grafică dedicată de la NVIDIA lansată în Las Vegas.

Acer Predator Triton 500 SE

Este o ediție specială dedicată în special celor mai pretențioși gameri, deși hardware-ul său este mai mult decât suficient pentru orice tip de sarcină de calcul. Are un ecran de 16 inchi cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz, un timp de răspuns de 3 ms și un panou WQXGA (2560 x 1600 pixeli).

Acceptă tehnologia NVIDIA G-SYNC de sincronizare a cadrelor pentru jocuri, în timp ce dacă o utilizați pentru crearea de conținut, veți aprecia 500 nits de luminozitate și acoperire completă a gamei de culori DCI-P3, raport de aspect 16:10 care crește productivitatea sau un SD Cititor de carduri 7.0.

La interior strălucesc noutățile pe care le-am văzut la CPU și GPU la CES, un procesor Intel Core i9 de generația a 12-a, un GPU NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti pentru laptopuri, 32 GB de memorie LPDDR5 la 5200 MHz și unitate de stocae de mare viteză de până la 2 TB PCIe Gen4.

Este completat cu un șasiu din aluminiu unde vedem un număr bun de porturi, inclusiv două porturi Thunderbolt 4 Type C cu suport pentru DisplayPort și livrarea energiei, în timp ce un port HDMI 2.1 face posibile imagini în 4K la 120 Hz dacă utilizatorul îl conectează la un afișaj extern. Pentru a evidenția placa de rețea Intel Killer E3100G cu suport Ethernet 2.5G și un alt Killer pentru Wi-Fi 6E, preinstalați Windows 11.

Acer Predator Helios 300

Un alt laptop de gaming de top cu un ecran IPS de 15,6 inchi, rezoluție QHD nativă (2560 x 1440 pixeli), o rată de reîmprospătare de 165 Hz, care, împreună cu un șasiu reînnoit, dezvăluie un aspect exterior destul de personal, în timp ce o bară luminoasă subțire sub zona de sprijin pentru mâini (configurabil prin PredatorSense) permite dispozitivului să-și păstreze estetica de joc.

Procesorul său este un Intel Core i7 de a 12-a generație, însoțit de mai multe opțiuni grafice dedicate până la un NVIDIA GeForce RTX 3080 pentru laptopuri, 32 GB de memorie DDR5 la 4800 MHz și 2 TB de stocare PCIe Gen4 cu SSD. Aranjamentul său dublu de ventilatoare, inclusiv un ventilator AeroBlade 3D de generația a 5-a, ajută la menținerea rece a sistemului, susținut de soluție termică metalică lichidă și de tehnologia Acer CoolBoost.

O singură apăsare a butonului PredatorSense integrat oferă utilizatorilor controlul asupra vitezei ventilatorului prin intermediul a patru moduri de operare prestabilite, în timp ce o singură apăsare a tastei Turbo integrate mărește instantaneu aceste setări pentru performanțe îmbunătățite de joc.

Pe lângă Windows 11, laptopul vine cu Killer DoubleShot Pro (E2600+1675i) și Wi-Fi 6E și are și o gamă largă de porturi, inclusiv un HDMI 2.1 pentru conectarea monitoarelor sau consolelor externe, un port Thunderbolt și două porturi USB 3.2 Gen2, dintre care unul permite utilizatorilor să încarce un dispozitiv mobil chiar dacă laptopul este oprit.

Seria Acer Predator Helios este oferită și într-o dimensiune de 17,3 inchi (PH317-56), cu un panou IPS QHD de 165 Hz, sau în două configurații FHD, 165 Hz și 144 Hz.

Acer Nitro 5

Este cea mai versatilă și configurabilă dintre noutățile Acer în materie de laptopuri, deoarece oferă versiuni atât cu procesoare Intel Core Alder Lake, cât și pe cele bazate pe Ryzen 6000 de la AMD . Secțiunea grafică se poate scala până la RTX 3070 Ti prezentat și la târgul din Las Vegas.

Există, de asemenea, diferite opțiuni de ecran, de 15,6 sau 17,3 inchi, cu panouri FHD 144 Hz sau 2K 165 Hz. Pot fi echipate cu până la 32 Gbytes de memorie DDR4 și pentru stocare, sloturi duale pentru unitățile SSD M.2. PCIe.

Cu conectivitatea celor anterioare (Thunderbolt, plăci de rețea killer sau Wi-Fi 6E), vine cu Windows 11 preinstalat și un șasiu reproiectat care are răcire cu două ventilatoare, o admisie în partea de sus și de jos a șasiului și patru porturi de evacuare. Vedem și porturi USB4 în configurații AMD, o noutate absolută pe care începem să o vedem la CES și care va continua pe tot parcursul anului.

Utilizatorii care trebuie să regleze puterea de răcire pot controla vitezele ventilatorului cu aplicația de utilitate NitroSense, o soluție software integrată care, de asemenea, permite utilizatorilor să mărească frecvența CPU/GPU și să personalizeze zonele de iluminare quad RGB a tastaturii.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate