Accidente rutiere in zilele de 25-26 noiembrie

0

În seara de 25 noiembrie, în jurul orei 19.30, pe strada Mihail Sadoveanu, din Tg. Neamt, judetul Neamt s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală usoară a unei persoane. În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Gheorghe, de 50 ani, din municipiul Suceava, judetul Suceava, conducea un autoturism, pe strada M. Sadoveanu, din Tg. Neamt, judetul Neamt, deplasându-se dinspre comuna Agapia spre centrul orasului, a surprins si a acrosat pe C. Romică, de 48 ani, din comuna Agapia, judetul Neamt, care se deplasa în calitate de pieton, din sens invers, pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea usoară a lui C. Romică, care a fost diagnosticat cu contuzii superficiale la nivelul fruntii, nasului si buzei superioare si stare de ebrietate. Cercetările sunt continuate de către Politia oras Tg. Neamt.

În ziua de 25 noiembrie, în jurul orei 16.15, pe DJ 156 D, în localitatea Piatra Soimului, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. În urma primelor cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Daniel, de 40 de ani, din comuna Piatra Soimului, judetul Neamt, conducea un moped cu pedale, pe str. Primăriei, din comuna Piatra Soimului, la intersectia cu DJ 156 D, a efectuat viraj dreapta si nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul prioritar, s-a dezechilibrat si a căzut pe acostament, autoaccidentându-se. Conducătorul mopedului, care nu purta cască de protectie si se afla sub influenta băuturilor alcoolice, a suferit un traumatism craniano – facial, traumatism ochi stâng si excoriatii genunchi stâng. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

În dimineata de 26 noiembrie, în jurul orei 09.05, pe str. Izvoru Muntelui, din orasul Bicaz, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Ioana, de 52 de ani, din comuna Ceahlău, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe str. Izvoru Muntelui, din orasul Bicaz, nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat si s-a răsturnat pe cupolă în albia pârâului Izvoru Muntelui. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, care a suferit o fractură piramidă nazală, o plagă tăiată deget 5 mâna stângă.

Cercetările sunt continuate de Politia orasului Bicaz.

IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate