Accidente rutiere in Neamt, 8-9 aprilie

0

În ziua de 8 aprilie, în jurul orei 15.35, pe str. Primăveri, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce B. Maria, de 27 de ani, din municipiul Bacău, conducea un autoturism, pe str. Toma Stelian, la intersectia cu str. Primăverii, nu a respectat semnificatia indicatorului „oprire”, a pătruns în intersectie si a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de I. Eugenia, din Roman. Din accident a rezultat rănirea usoară a lui B. Maria, care a suferit o contuzie toracico – abdominală. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 8 aprilie, în jurul orei 18.00, Politia municipiului Roman a fost sesizată, de spitalul din localitate, despre faptul că s-a prezentat pentru acordarea de îngrijiri medicale S. Ana, de 60 de ani, din Roman, care a declarat că a fost victima unui accident de circulatie si care a fost diagnosticată cu fractură cominutivă cu deplasare femur stâng. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Ana s-a angajat în traversarea str. Miron Costin a fost accidentată de un autoturism taxi al cărui conducător auto a efectuat manevra de mers înapoi si care a părăsit locul accidentului.

În urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat conducătorul taxi-ului în persoana lui M. Ionel, de 27 de ani, din Roman. S-a stabilit că M. Ionel, aflat la volanul taxiului, s-a pus în miscare din statia de taxiuri aflată pe str. Miron Costin, a efectuat manevra de mers înapoi, fără a se asigura corespunzător si a surprins cu partea din spate a vehiculului condus pe S. Ana, care s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 8 aprilie, în jurul orei 18.20, pe str. General N. Dăscălescu, din Piatra Neamt s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Doina, de 56 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe str. General N. Dăscălescu, din Piatra Neamt, nu a acordat prioritate de trecere si a accidentat grav pe G. Rodica, de 60 de ani, din Piatra Neamt, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Pietonul a suferit o fractură minimă cu deplasare metatars 2 stânga. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

În seara de 9 aprilie, în jurul orei 21.30, pe str. Stefan cel Mare, din Tg. Neamt s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce V. Mihai, de 53 de ani, din comuna Brusturi, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe str. Stefan cel Mare, din Tg. Neamt, a surprins si accidentat grav pe B. Florin, de 34 de ani, din Tg. Neamt, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată si semnalizată corespunzător. Pietonul a suferit un traumatism craniano – cerebral, fiind în comă traumatică. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

În seara de 9 aprilie, în jurul orei 21.30, pe DJ 155 I, în localitatea Topolita, comuna Grumăzesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Constantin, de 47 de ani, din comuna Vânători – Neamt, conducea un autoturism, pe DJ 155 I, în localitatea Topolita, comuna Grumăzesti, judetul Neamt, a surprins si accidentat grav pe S. Vasile, de 47 de ani, din comuna Grumăzesti, judetul Neamt, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure. Pietonul a suferit o fractură gamba stângă si un traumatism craniano – cerebral cu plagă craniană. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate