Accidente rutiere in Neamt

0


În data de 21.10.2011, în jurul orei 18:40, pe str. Stefan cel Mare din or. Târgu Neamt s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost grav rănită.


Din primele cercetări efectuate de politisti rezultă că în timp ce conducea un autoturism pe str. Stefan cel Mare, pe sensul de mers către Piata Adormirea Maicii Domnului, C. Vasile de 23 de ani din or. Târgu Neamt a surprins si accidentat pe J.N.T. de 8 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni din zona Scolii Generale M. Kogălniceanu. Trecerea de pietoni era semnalizată cu indicator si marcaj rutier. În urma accidentului victima a fost rănită grav (traumatism cranio-cerebral acut, fractură femur, comă).

Cu ocazia testării alcoolscopice a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal si sunt continuate cercetările.

***

În data de 21.10.2011, în jurul orei 19:20, pe raza com. Săbăoani s-a produs un accident rutier în urma căruia au decedat două persoane. Din primele cercetări efectuate de politisti rezultă că în timp ce conducea un autoturism pe DN 28 în directia Iasi – Roman, în afara localitătii, C. Corneliu de 29 de ani din mun. Piatra Neamt, a intrat în coliziune cu partea laterală – stânga a cărutei trase de un cal, conduse de I. Emil care efectua o manevră fără a respecta normele rutiere privind acordarea prioritătii de trecere. În aceste împrejurări M. Gheorghe, de 25 de ani, din mun. Vaslui, care circula cu autoturismul în spatele primului conducător auto a intrat în coliziune cu partea din fată a cărutei. În urma accidentului T. Dumitru de 37 de ani din com. Săbăoani si I. Emil de 37 de ani din com. Săbăoani, care se aflau în cărută, au decedat, iar C. Corneliu a fost rănit usor. Căruta nu era echipată cu elemente reflectorizante. Cu ocazia testării alcoolscopice a conducătorilor auto, rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal si sunt continuate cercetările.

***

În data de 21.10.2011, în jurul orei 19:40, pe raza orasului Târgu Neamt a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Din primele cercetări efectuate de politisti rezultă că în timp ce conducea un autoturism pe str. M. Eminescu, T. Adrian de 28 de ani din com. Vânători, jud. Neamt a surprins si accidentat pe A. Ioan de 54 de ani din or. Târgu Neamt, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator si marcaj rutier. Conducătorul auto a urcat victima în autoturism cu intentia de a se deplasa la spital, însă pe drum victima a refuzat să meargă la spital, conducătorul auto oferindu-i suma de 50 de lei si conducând-o la domiciliu, fără a mai anunta organele de politie. Ulterior victima a apelat numărul unic de urgentă 112 si a solicitat o ambulantă, fiind diagnosticată cu fractură de humerus.

În urma cercetărilor a fost identificat si depistat conducătorul auto. Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal si sunt continuate cercetările.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate