Accidente rutiere

0

În ziua de 1 mai, în jurul orei 15.35, pe DN 17 B, în localitatea Farcasa, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce B. Constantin, de 31 de ani, din comuna Iacobeni, judetul Suceava, conducea un autoturism pe DN 17 B, având directia de deplasare Borca – Poiana largului, în localitatea Farcasa, s-a angajat în depăsirea unui alt autoturism încălcând marcajul longitudinal continuu simplu, moment în care a surprins si accidentat pe E. Teodor, de 21 de ani, din comuna Farcasa, judetul Neamt, care a pătruns brusc pe partea carosabilă, din partea stângă a sensului de mers Borca – Poiana largului. Pietonul a suferit un traumatism craniano – cerebral cu plagă frontală. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

În ziua de 1 mai, în jurul orei 17.50, pe str. Bogdan Dragos, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Petronela, de 34 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe str. Bogdan Dragos, din Roman, în dreptul unui imobil, a surprins si accidentat cu aripa dreapta fată a autoturismului pe N. Florin, de 51 de ani, din Roman, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis si fără să se asigure. După producerea accidentului T. Petronela a părăsit locul accidentului, fără încuviintarea organelor de politie. Victima a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu fractură cu deplasare maleolă peronieră stânga asociată cu diastază tibialo tarsiană, etilism acut. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate