Accidente rutiere

0

În ziua de 6 ianuarie 2011, în jurul orei 15.45, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Rosie, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Ioan, de 40 de ani, din Piatra Neamt, conducea o autospecială ambulantă, pe DN 15, pe directia Bacău – Piatra Neamt, având în functiune semnalele acustice si luminoase, în localitatea Dumbrava Rosie, a surprins si accidentat usor pe P. Emil, de 56 de ani, din comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, care fiind sub influenta băuturilor alcoolice ( 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat), s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis si fără să se asigure. Pietonul a suferit un traumatism craniano – cerebral acut si o plagă contuză occipitală. În ambulantă se aflau o asistentă medicală si o pacientă, care în urma evenimentului rutier nu au suferit leziuni. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

În ziua de 6 ianuarie, în jurul orei 12.15, pe DJ 156 A, în localitatea Ruseni, comuna Borlesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Marius, de 21 de ani, din comuna Borlesti, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DJ 156 A, pe directia Roznov – Rediu, în localitatea Ruseni, din cauza neadaptării vitezei la conditiile unui carosabil acoperit partial cu zăpadă, a derapat si a intrat în santul de pe partea dreaptă. Din accident a rezultat rănirea gravă a unei pasagere C. Elena, de 27 de ani, din Roman, care a suferit o fractură cominutivă radius stâng, fractură epifiză distală, fractură extremitate radius stâng si fractură stiloidă cubitală stânga. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate