Accidente rutiere, 31 iulie

0

În ziua de 31 iulie, în jurul orei 12.00, pe DJ 159, în interiorul localitătii Cuci, comuna Bozieni, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce G. Constantin, de 43 de ani, din comuna Trifesti, judetul Neamt, conducea un microbuz, pe DJ 159, în localitatea Cuci, a surprins si accidentat cu partea laterală dreapta a vehiculului pietonul C. Ilinca, de 86 de ani, din comuna Bozieni, judetul Neamt, care circula neregulamentar pe partea dreapta a drumului, iar în momentul în care a ajuns lângă vehicul s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure.


Femeia tinea în mână o sacosă în care avea un recipient din sticlă, iar în momentul căderii acesta s-a spart iar femeia a căzut peste sacosă. Pietonul a suferit un multiple traumatisme si contuzii. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

***

În ziua de 31 iulie în jurul orei 17.15, pe DN 12 C, în localitatea Bicaz Chei, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Florin, de 31 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe DN 12 C, în localitatea Bicaz Chei, fără a se asigura corespunzător, s-a angajat în depăsirea unui autoturism

condus regulamentar pe aceeasi directie de mers de către B. Neculai, de 21 de ani, din municipiul Vaslui. M. Florin a acrosat cu partea dreapta fată a vehiculului condus autoturismul depăsit si pietonul G. P., de 17 ani, din comuna Bicaz Chei, judetul Neamt, care se deplasa regulamentar pe partea stângă a drumului. Din accident a rezultat rănirea usoară a pietonul care a suferit un traumatism craniano – facial minor si un traumatism cot drept.

Cercetările sunt continuate de Politia orasului Bicaz.

***

În ziua de 31 iulie 2011, în jurul orei 19.20, pe DN 15 B, în localitatea Stânca, comuna Pipirig, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Ciprian, de 24 de ani, din comuna Pipirig, judetul Neamt, conducea un moped, pe DN 15 B, în localitatea Stânca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei, a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu un capăt de pod. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a suferit o contuzie craniană, fiind suspect de comă. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

***

În ziua de 31 iulie, în jurul orei 19.15, pe DJ 156 A, în localitatea Borlesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Alexandru, de 20 de ani, din comuna Borlesti, judetul Neamt, conducea un moped, pe DJ 156 A, în localitatea Borlesti, nu a adaptat viteza si nu a păstrat o distantă corespunzătoare fată de un autoturism condus regulamentar în acelasi sens de C. Neculai si a intrat în coliziune cu acesta. Conducătorul mopedului a suferit o luxatie scapularo – humerală dreapta. M. Alexandru avea în aerul expirat o concentratie de 0,26 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

***

În ziua de 31 iulie 2011, în jurul orei 20.00, pe DJ 156 A, în localitatea Borlesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Gheorghe, de 32 de ani, din comuna Borlesti, judetul Neamt, conducea o cărută, pe DJ 156 A, în localitatea Borlesti, a surprins si accidentat pe S. Constantin, de 74 de ani, din comuna Borlesti, judetul Neamt, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure. Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a suferit o fractură arc costal C7, C8, C9 si un traumatism craniano – facial. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că pietonul avea în aerul expirat o concentratie de 0,16 mg/l alcool pur, iar cărutasul 0,70 mg/l alcool pur.

Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

***

În ziua de 31 iulie, în jurul orei 18.00, pe DJ 155 I, în interiorul localitătii Ruginoasa, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Daniel, de 33 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe DJ 155 I, în interiorul localitătii Ruginoasa, fără a păstra o distantă laterală suficientă, s-a angajat în depăsirea biciclistului T. Vasile, de 38 de ani, din comuna Ruginoasa, judetul Neamt, pe care l-a acrosat cu oglinda dreapta autoturismului. Biciclistul a suferit policontuzii, contuzie forte coloană vertebrală si cervicală, contuzie toracico – abdominală si o fractură gamba stângă.

După producerea accidentului soferul a părăsit locul faptei, fără încuviintarea organelor de politie, iar biciclistul s-a deplasat la domiciliu, sesizând politia în jurul orei 20.00.

Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate