Accidente rutiere 3-4 februarie

0

În ziua de 3 februarie, în jurul orei 19.40, pe Bd. Traian, din Piatra Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane si rănirea usoară a alteia. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce G. George, de 19 ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe Bd. Traian, din Piatra Neamt, din cauza neadaptării vitezei la conditiile unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public stradal, după care a rămas îndreptat oblic pe contrasens. Din accident a rezultat rănirea usoară a conducătorului auto si rănirea gravă a unui pasager din autoturism, un minor, în vârstă de 17 ani, din Piatra Neamt. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Piatra Neamt.

În dimineata de 4 februarie, în jurul orei 07.10, pe DN 15 C, în afara localitătii Tg. Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce I. Dan, de 52 de ani, din Tg. Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15 C, în afara localitătii Tg. Neamt, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu un copac. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, care nu purta centura de sigurantă. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

Stiri Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate