Accidente rutiere, 29 ianuarie

0

În ziua de 29 ianuarie, în jurul orei 12.45, pe DN 17 B, în localitatea Borca, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce H. Ioan, de 22 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism pe DN 17 B, în localitatea Borca, a surprins si accidentat grav pe C. Constantin, de 64 de ani, din municipiul Brăila, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

În ziua de 29 ianuarie, în jurul orei 13.10, pe DJ 207 K, în interiorul localitătii Buruienesti, comuna Doljesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Felix, de 36 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe DJ 207 K, în localitatea Buruienesti, s-a angajat în depăsirea unei cărute si a acrosat cu partea laterală stânga pe S. Lucia, de 50 de ani, din comuna Doljesti, judetul Neamt, care se deplasa pe partea stângă a drumului, în acelasi sens de mers cu autoturismul. Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate