Accidente rutiere, 28 august

0


În ziua de 28 august 2011, în jurul orei 17.00, pe drumul comunal Lela, din comuna Războieni, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Marian, de 36 de ani, din comuna Războieni, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe drumul comunal Lela, din comuna Războieni, judetul Neamt, a surprins si accidentat un minor, în vârstă de 7 ani, din comuna Războieni, judetul Neamt, care a fost proiectat pe carosabil, după ce s-a dezechilibrat si a căzut de pe ghidonul bicicletei condusă din sens opus de fratele său în vârstă de 12 ani. Minorul în vârstă de 7 ani a suferit o fractură clavicula dreapta, fractură de bazin si contuzie abdominală. După producerea accidentului, conducătorul auto a acordat primul ajutor victimei, după care a părăsit locul accidentului fără încuviintarea organelor de politie. Soferul a fost găsit de politisti, la domiciliul său, după circa două ore. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt sub aspectul comiterii infractiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviintarea organelor de politie.

***


În noaptea de 28/29 august 2011, în jurul orei 02.00, pe DN 15 B, în afara orasului Tg. Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce R. Constantin, de 24 de ani, din comuna Timisesti, judetul Neamt, conducea un moped, pe DN 15 B, în afara orasului Tg. Neamt, a pierdut controlul asupra directiei si a intrat în coliziune cu un capăt de pod. Din accident a rezultat rănirea conducătorului mopedului, care a fost diagnosticat cu plagă contuză frontală, traumatism antebrat stâng si stare de ebrietate. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentratie de 0,51 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

***

În data de 28 august 2011, politisti din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt l-au retinut pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, pe H. Marius, de 20 de ani, din comuna Cândesti, judetul Neamt, suspectat de comiterea unui accident de circulatie având consecinte decesul unei persoane. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă. Parchetul a dispus măsura obligării de a nu părăsi tara, pe o perioadă de 30 de zile. Vă reamintim că din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în dimineata de 28 august 2011, în jurul orei 04.00, în timp ce H. Marius, de 20 de ani, din comuna Cândesti, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DJ 159, în localitatea Cândesti, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune frontală cu o cărută, condusă de T. Mihai, din comuna Cândesti. În urma impactului, autoturismul a intrat într-un stâlp din lemn, aflat pe marginea drumului, după care într-un mal de pământ si s-a oprit la circa 50 de metri de locul impactului. Din accident a rezultat decesul unei pasagere din cărută T. Maria, de 41 de ani, din comuna Cândesti, judetul Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate