Accidente rutiere, 24 ianuarie

0

În dimineata de 24 ianuarie, în jurul orei 07.40, la intersectia str. Privighetorii cu Bd. Traian, din Piatra Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce C. Adina, de 32 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe str. Privighetorii, la intersectia cu Bd. Traian, nu a respectat semnificatia indicatorului „Oprire” si nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar de T. Cristian, din Piatra Neamt si a intrat în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a unei pasagere din al doilea autoturism, o minoră, în vârstă de 9 ani, din Piatra Neamt. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

In localitatea Gherăesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce L. Ion, de 54 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe str. Vasile Alecsandri, în dreptul unei locuinte, depăseste o cărută si intră în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de către P. Dorel, de 46 de ani, din comuna Gherăesti, judetul Neamt. Din accident a rezultat rănirea usoară a unei pasagere din al doilea autoturism P. Viorica, de 46 de ani, din comuna Gherăesti, care a suferit un traumatism toracic. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate