Accidente rutiere 22 august 2010

0

În seara de 22 august, în jurul orei 20.30, pe DN 15, în localitatea Vaduri, comuna Alexandru cel Bun, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane si rănirea usoară a alteia. În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce G. Alexandru, de 21 de ani, din Piatra Neamţ, conducea o bicicletă, pe DN 15, în localitatea Vaduri, a surprins si accidentat pe B. Elena, de 29 de ani, din localitatea Lenauheim, judeţul Timis, care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis si fără să asigure. Femeia ţinea în braţe o minoră, în vârstă de 2 ani. Din accident a rezultat rănirea gravă a lui B. Elena, iar minora în vârstă de 2 ani a suferit un traumatism craniano – cerebral acut închis. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamţ.

În ziua de 22 august, în jurul orei 20.30, pe DN 12 C, în localitatea Bicazu Ardelean, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a patru persoane. În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce D, Dănuţ, de 44 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa Năsăud, conducea un autoturism pe DN 12 C, în localitatea Bicazu Ardelean, într-o curbă la stânga, nu a redus viteza, a derapat si a intrat în coliziune cu un cap de pod. Din accident a rezultat rănirea usoară a conducătorului auto si a celor trei pasageri din auto: D. Mirela, de 38 de ani, din municipiul BistriŃa, judeţul Bistriţa Năsăud, un minor, în vârstă de 9 ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa Năsăud si o minoră, în vârstă de 6 ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa Năsăud. Cercetările sunt continuate de Poliţia orasului Bicaz.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate