Accidente rutiere – 20 decembrie

0

În seara de 20 decembrie, în jurul orei 20.00, pe DN 15 B, în localitatea Vânători – Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Constantin, de 21 de ani, din comuna Vânători – Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15 B, pe directia Vânători – Tg. Neamt, în localitatea Vânători, nu a observat o cărută, ce nu era semnalizată corespunzător si era condusă în acelasi sens de mers de o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Vânători – Neamt, si a intrat în coliziune cu aceasta. Din accident a rezultat rănirea usoară a minorei, care a suferit policontuzii si plagă buza superioară. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

În seara de 20 decembrie, în jurul orei 23.00, pe DN 12 C, în localitatea Bicaz Chei s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Mihai, de 18 ani, din comuna Bicaz Chei, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 12 C, pe directia Lacu Rosu – Bicaz, în localitatea Bicaz Chei, într-o curbă usoară la stânga, nu a adaptat viteza la un carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat si a pătruns pe contrasens, unde a acrosat lateral un autoturism si a intrat în coliziune frontală cu un alt vehicul cu remorcă. Din accident a rezultat rănirea gravă a lui P. Mihai, care a suferit un traumatism craniano – cerebral, un traumatism toracic si fracturi costale C6 si C7 stânga. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Bicaz.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate