Accidente rutiere 20-22 august 2010

0

În ziua de 20 august, în jurul orei 20.20, pe DN 15, în afara localităţii Preluca, comuna Pângăraţi, judeţul Neamţ, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. În urma primelor cercetări efectuate, poliŃistii au stabilit că în timp ce C. Gabriela, de 45 de ani, din comuna Tasca, judeţul Neamţ, conducea un autoturism pe DN 15, în afara localităţii Preluca, a surprins si accidentat usor pe A. Elena, de 73 de ani, din comuna Pângăraţi, judeţul Neamţ, care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis si fără să se asigure. Pietonul, care avea în aerul expirat o concentraŃie de 1,02 mg/l alcool pur, a suferit o contuzie sold stâng. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamţ.
În seara de 21 august, în jurul orei 21.10, pe DN 15, în comuna Zănesti, judeţul Neamţ, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane. În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce P. Alexandru, de 19 ani, din comuna Zănesti, judeţul Neamţ, conducea un autoturism pe DN 15, în comuna Zănesti, la efectuarea virajului către stânga, pe str. Luminii, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de A. Sebastian, de 29 de ani, din comuna Podoleni si a intrat în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a două persoane: M. Elena, de 23 de ani, din comuna Podoleni, judeţul Neamţ, care a suferit o plagă contuză genunchi drept si ł. Vasilica, de 18 ani, din comuna Podoleni, judeţul Neamţ, care a suferit disjuncţie acromio – claviculară stânga, plagă contuză buza superioară. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamţ.
În seara de 21 august, în jurul orei 21.00, pe DN 15, în comuna Podoleni, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane si rănirea usoară a altor două. În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce B. Neculai, de 68 de ani, din comuna Podoleni, judeţul Neamţ, conducea o căruţă, pe Drumul Boilor, din comuna Podoleni, judeţul Neamţ, s-a angajat în traversarea DN 15 si nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar pe direcţia Bacău – Piatra Neamţ, de O. Eugen, de 56 de ani, din Piatra Neamţ, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului căruţa s-a rupt, iar calul, tractând roţile din faţă, a luat-o la galop pe DN 15 si după circa 900 de metri a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar pe direcţia Bacău – Piatra Neamţ si era condus de D. Nicolae, de 36 de ani, din municipiul Bacău. Din accident a rezultat rănirea usoară a căruţasului, rănirea gravă a unui pasager din căruţă – L. Gheorghe, de 52 de ani, din comuna Podoleni, judeţul Neamţ si rănirea usoară a unui pasager din primul vehicul O. Mihaela, de 55 de ani, din Piatra Neamţ, care a suferit o contuzie toracică. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate