Accidente rutiere

0

În ziua de 26 noiembrie, în jurul orei 18.10, pe str. Smirodava, din municipiul Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Vasile, de 35 de ani, din municipiul Roman, conducea un autoturism, pe str. Smirodava, din localitate, a surprins si accidentat usor pe T. Mihai, de 56 de ani, din Roman, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis si fără să se asigure. Pietonul a suferit un politraumatism, un traumatism craniano – cerebral, excoriatii parietale dreapta, traumatism coloană cervicală, traumatism toracico – abdominal si traumatism glezna stângă. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 27 noiembrie, în jurul orei 15.15, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Rosie, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. În urma primelor cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Florin, de 40 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism pe banda a II-a a DN 15, pe directia Piatra Neamt – Bacău, în localitatea Dumbrava Rosie, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, a trecut pe banda I si a acrosat-o pe A. Niculina, de 59 de ani, din comuna Dumbrava Rosie, care se deplasa pe partea carosabilă pe aceeasi directie de mers. Pietonul a suferit o contuzie coloană lombaro – sacrală si contuzie bazin. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

În seara de 27 noiembrie, în jurul orei 20.55, pe str. Orizontului, din comuna Săbăoani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce I. Marian, de 23 de ani, din comuna Săbăoani, judetul Neamt, conducea un autoturism pe str. Orizontului, din comuna Săbăoani, la intersectia cu str. Artelor, a surprins si accidentat pietonul R. Eremia, de 18 ani, din Roman, care se deplasa neregulamentar pe partea dreapta a drumului, în aceeasi directie de mers cu autoturismul. Victima a suferit un politraumatism si o fractură peroneu stâng. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În seara de 27 noiembrie, în jurul orei 23.40, pe DN 15 D, în afara localitătii Gâdinti, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane si rănirea usoară a altor două. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce H. Constantin, de 46 de ani, din municipiul Vaslui, conducea un autotractor cu semiremorcă, pe DN 15 D, având directia de deplasare Roman – Vaslui, la iesirea de pe un segment de drum în curbă la stânga, nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra volanului si a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un cetătean bulgar în vârstă de 53 de ani. Din accident a rezultat decesul soferului bulgar si rănirea usoară a unui alt cetătean bulgar în vârstă de 33 de ani, pasager în autoutilitară ( diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier), precum si rănirea usoară a soferului autotractorului, care a suferit un traumatism craniano – cerebral acut deschis. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate