Accidente rutiere 15-16 aprilie

0

În dimineata de 15 aprilie, în jurul orei 10.30, pe DJ 155 I, în interiorul localitătii Topolita, comuna Grumăzesti, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Valentin, de 19 ani, din comuna Petricani, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DJ 155 I, în interiorul localitătii Topolita, comuna Grumăzesti, nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil umed, pe timp de ploaie, a pierdut controlul asupra directiei si s-a răsturnat în santul de pe partea dreaptă a directiei de mers, intrând în coliziune si cu gardul unei locuinte. Din accident a rezultat rănirea gravă a unui pasager – un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Petricani, judetul Neamt, care a suferit o fractură clavicula stânga. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

În ziua de 15 aprilie, în jurul orei 11.30, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată prin 112, despre faptul că în data de 14 aprilie 2011, un minor, în vârstă de 7 ani, din Piatra Neamt a fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în data de 14 aprilie, în jurul orei 11.30, în timp ce V. Florin, de 42 de ani, din Piatra Neamt, conducea o autoutilitară, pe str. Gheorghe Asachi, din Piatra Neamt, a surprins si accidentat usor minorul în vârstă de 7 ani, care nu era supravegheat si care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis si fără să se asigure. Conducătorul auto a transportat minorul la domiciliu, părăsind locul accidentului fără încuviintarea organelor de politie. Minorul a suferit o contuzie gamba dreaptă, o contuzie genunchi drept si un hematom posttraumatic gamba dreaptă. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

În noaptea de 15/16 aprilie, în jurul orei 00.20, pe DJ 156 D, în satul Piatra Soimului, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane si rănirea usoară a alteia. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Liviu, de 19 ani, din comuna Piatra Soimului, judetul Neamt, conducea un moped, neînregistrat, pe DJ 156 D, în satul Piatra Soimului, în dreptul unei locuinte, nu a adaptat viteza, având vizibilitate redusă pe timp de noapte, a pierdut controlul asupra mopedului si s-a răsturnat. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului care a suferit o fractură femur stâng, politraumatism si traumatism craniano – facial acut deschis cu plăgi excoriate faciale si rănirea usoară a unui pasager de pe moped F. Constantin, de 20 de ani, din comuna Piatra Soimului, care a suferit excoriatii la mâna dreaptă. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate