Accidente rutiere

0

În ziua de 6 septembrie 2011, în jurul orei 16.35, pe DJ 201 C, în localitatea Tămăseni, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce B. Iosif, de 45 de ani, din comuna Tămăseni, judetul Neamt, conducea un moped, pe DJ 201 C, în interiorul localitătii Tămăseni, pe un sector de drum în curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra directiei, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de M. Mihaela, de 33 de ani, din comuna Tămăseni, judetul Neamt. Din accident a rezultat rănirea usoară a conducătorului mopedului, care a fost diagnosticat cu traumatism coloană cervicală, traumatism craniano – cerebral acut închis, traumatism coloană lombaro – sacrală, traumatism bazin. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.
***
În ziua de 6 septembrie 2011, în jurul orei 14.55, pe DJ 155 I, în interiorul localitătii Păstrăveni, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce C. Ion, de 39 de ani, din comuna Urecheni, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DJ 155 I, în interiorul localitătii Păstrăveni, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra directiei si s-a răsturnat în afara părtii carosabile, într-un pârâu de pe partea stângă a sensului de mers. Din accident a rezultat rănirea usoară a soferului, care a suferit excoriatii faciale si contuzii gât.
Bărbatul nu purta centura de sigurantă si fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat că avea în aerul expirat o concentratie de 1,03 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate