Accidente produse pe raza județului Neamț

0

În ziua de 14 decembrie a.c., orele 14:15, pe DN 12C, pe raza comunei Bicazu Ardelean, s-a produs un accident din care a accrezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 18 ani din comuna Bicazu Ardelean, conducea un autoturism pe DN 12C, într-o curbă la dreapta și pe un carosabil acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe acostament. Urmare a producerii accidentului, doi pasageri din autoturism au fost răniți ușor.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 14 decembrie a.c., orele 13:35, pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce o femeie de 35 ani din județul Suceava conducea un autoturism pe strada Ștefan ce Mare din Tg. Neamț, a surprins și accidentat ușor un pieton care se angajase in traversarea regulamentară a părții carosabile pe marcajul pietonal.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 14 decembrie a.c., orele 15:00, pe DN 15, pe raza localității Săvinești, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 55 ani din Bacău conducea un autoturism pe DN 15, a surprins și accidentat ușor o minoră cu vârsta de 10 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind nesupravegheată.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate