Accidente in Neamt

0


În data de 16.10.2011, ora 07:00, în mun. Piatra Neamt s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită usor. Din primele cercetări efectuate de politisti rezultă că în timp ce conducea un autoturism Opel Astra pe Bd. Decebal din mun. Piatra Neamt, E. Valentin de 24 ani din mun. Piatra Neamt nu a acordat prioritate de trecere pietonului A. Ana de 52 de ani din Piatra Neamt, care traversa pe marcajul pietonal din fata magazinului Petrodava. În urma accidentului A. Ana a fost rănită usor. Conducătorul auto si victim nu se aflau sub influenta băuturilor alcoolice.


În cauză a fost întocmit dosar penal si sunt continuate cercetările.

***

În data de 16.10.2011, în jurul orei 15:20, în orasul Roznov s-a produs un accident de circulatie în urma căruia o persoană a fost rănită usor. Din primele cercetări efectuate de politisti rezultă că, în timp ce conducea un autoturism Renault Laguna pe DN 15, pe directia Roznov – Zănesti, R. Elena de 23 de ani din or. Roznov, a efectuat un viraj la stânga fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu autoturismul Dacia 1310 condus de B. Vasile, de 26 de ani din or. Roznov, care se deplasa din sensul opus. În urma accidentului a fost rănit usor M. Mihai, de 35 de ani din or. Roznov, pasager pe locul dreapta – fată din autoturismul condus de B. Vasile. În cauză a fost întocmit dosar penal si sunt continuate cercetările.

***

În data de 16.10.2011, în jurul orei 18:20, pe raza com. Piatra Soimului din jud. Neamt s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav. Din primele cercetări efectuate de politisti rezultă că în timp ce conducea un moped marca Garelli pe DJ 156 E, în conditiile unui carosabil umed, I. Neculai a pierdut controlul asupra directiei si s-a răsturnat pe spatiul verde din partea dreaptă a sensului său de mers. În urma accidentului conducătorul mopedului a fost rănit grav (fractură de tibie si peroneu). Cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal si sunt continuate cercetările.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate