Accidente din Neamt – 24 noiembrie

0

În ziua de 24 noiembrie, în jurul orei 17.05, pe DN 15 D, în localitatea Făurei, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce O. Nicolae, de 25 de ani, din municipiul Vaslui, conducea un ansamblu vehicul, pe DN 15 D, în localitatea Făurei, a surprins si accidentat mortal pe T. Vasile, de 53 de ani, din comuna Făurei, judetul Neamt, care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis si fără să se asigure. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 24 noiembrie, în jurul orei 18.30, pe DN 15, în interiorul localitătii Dumbrava Rosie, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce F. Ion, de 65 de ani, din comuna Piatra Soimului, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15, în interiorul localitătii Dumbrava Rosie, a surprins si accidentat grav pe B. Mihai, de 78 de ani, din comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, marcată si semnalizată corespunzător. Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a suferit un traumatism craniano – facial, o fractură bazin si o fractură cu tasare coloană lombară. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

În ziua de 24 noiembrie, în jurul orei 20.30, pe DN 15 D, în localitatea Trifesti, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a două persoane si rănirea usoară a alteia. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Cătălin, de 35 de ani, din comuna Dulcesti, judetul Neamt, conducea o autoutilitară, pe DN 15 D, având directia de deplasare Roman – Piatra Neamt, în localitatea Trifesti, din cauza exploziei pneului stânga fată, a pierdut controlul asupra directiei si a intrat în coliziune frontală cu un autotractor cu semiremorcă, condus de B. Marian, de 25 de ani, din municipiul Roman. Din accident a rezultat rănirea gravă a celor doi soferi, S. Cătălin, care a fost diagnosticat cu politraumatism si amputatie gambe bilaterale, iar B. Marian cu fractură arc posterior C6, stânga, multiple excoriatii si rănirea usoară a unui pasager din autoutilitară I. Vasile, de 42 de ani, din comuna Dulcesti, judetul Neamt, care a suferit o plagă contuză occipitală, un traumatism craniano – cerebral acut deschis, politraumatism. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate