Accidente de circulatie, proaspete

0

Un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane a avut loc în ziua de 21 iulie, în localitatea Dumbrava Roşie, jud. Neamţ. D. Alexandru, de 59 de ani, din Roznov, şoferul unui autoturism pe DN15 pe direcţia Piatra-Neamţ, l-a acroşat pe F. Mihai, de 69 de ani aflat pe acostamentul din partea dreaptă a drumului. Pietonului, diagnosticat cu escoriaţii antebraţ drept, i s-au oferit îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamţ.

Un eveniment rutier a fost provocat în ziua de 21 iulie pe Bulevardul Traian, din Piatra-Neamţ, de către D. Cristian, de 35 ani, din Piatra-Neamţ, în momentul efectuării unei manevre de mers înapoi. Conducătorul auto nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit o bicicletă condusă regulamentar de S. Daniel, de 32 de ani, din Piatra-Neamţ. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a biciclistului. Cercetările sunt continuate de Poliţia municipiului.

În timp ce A. Otilia, de 22 ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism în localitatea Ruginoasa, judeţul Neamţ, în ziua de 21 iulie a.c., a surprins şi a accidentat un minor, în vârstă de 5 ani, din comună, care se pare că se angajase în traversarea străzii. În urma evenimentului rutier, minorul a fost puternic rănit, fiind transportat la Spitalul municipal Roman, unde a fost diagnosticat cu politraumatism grav. Poliţia municipiului Roman continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

În ziua de 21 iulie a.c., O. Petru, de 58 de ani, din comuna Borleşti, jud. Neamţ s-a autoaccidentat în momentul în care a căzut din atelajul încărcat cu lemne de foc pe care îl conducea. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Neamţ unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

MORALA – De unde iau unii oameni permisele ?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate