Accidente de circulatie, proaspete

0

Un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane a avut loc în ziua de 21 iulie, în localitatea Dumbrava Roşie, jud. Neamţ. D. Alexandru, de 59 de ani, din Roznov, şoferul unui autoturism pe DN15 pe direcţia Piatra-Neamţ, l-a acroşat pe F. Mihai, de 69 de ani aflat pe acostamentul din partea dreaptă a drumului. Pietonului, diagnosticat cu escoriaţii antebraţ drept, i s-au oferit îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamţ.

Un eveniment rutier a fost provocat în ziua de 21 iulie pe Bulevardul Traian, din Piatra-Neamţ, de către D. Cristian, de 35 ani, din Piatra-Neamţ, în momentul efectuării unei manevre de mers înapoi. Conducătorul auto nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit o bicicletă condusă regulamentar de S. Daniel, de 32 de ani, din Piatra-Neamţ. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a biciclistului. Cercetările sunt continuate de Poliţia municipiului.

În timp ce A. Otilia, de 22 ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism în localitatea Ruginoasa, judeţul Neamţ, în ziua de 21 iulie a.c., a surprins şi a accidentat un minor, în vârstă de 5 ani, din comună, care se pare că se angajase în traversarea străzii. În urma evenimentului rutier, minorul a fost puternic rănit, fiind transportat la Spitalul municipal Roman, unde a fost diagnosticat cu politraumatism grav. Poliţia municipiului Roman continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

În ziua de 21 iulie a.c., O. Petru, de 58 de ani, din comuna Borleşti, jud. Neamţ s-a autoaccidentat în momentul în care a căzut din atelajul încărcat cu lemne de foc pe care îl conducea. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Neamţ unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

MORALA – De unde iau unii oameni permisele ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate